FIFA19 met een Champions League finale?

FIFA19 met een Champions League finale?

Zou het eindelijk zo ver komen? Zou EA Sports de rechten krijgen op de Champions League en de UEFA cup finale? Het zou zomaar kunnen! Het contract met de concurrent Konami met het spel Pro Evolutions Soccor (PES) is namelijk afgelopen. Na tien jaar hebben ze de samenwerking stopgezet. Zou hiermee de weg vrijkomen voor EA sports en FIFA19? Het zou een droom zijn, die uitkomt voor vele fans van het spel. Het is natuurlijk volop genieten van de mogelijkheden om in de Champions League te gaan spelen met je team. Ook een ronde spelen in de UEFA finale zou natuurlijk niet zo gek zijn. Je speelt met de beste teams op het hoogste niveau.

Weten we binnenkort meer?

Op het EA play evenement E3 2018 verwachten we dat EA Sports met meer nieuws komt rondom FIFA19. Mogelijk komen ze zelfs al met het spel op de markt. Of wordt bekend wanneer de pre-order FIFA 19 datum is.. We zijn zeer benieuwd en volgen het geheel met veel interesse. Natuurlijk delen we graag met jullie wanneer er meer bekend is. Het is altijd weer spannend om te ontdekken of men het FIFA voetbalspel eerder dan september op de markt brengt. September is immers de maand wanneer men normaalgesproken de FIFA spellen uitbrengt.

Als eerste FIFA19 op je PS4 spelen?

Plaats een pre-order om zeker te zijn, dat je als een van de eerste FIFA19 kunt spelen. Het is een spel waar je volop van kunt genieten. We hoeven het je als ware die-hard fan waarschijnlijk niet te vertellen, dat je ook deze nieuwe release in de FIFA voetbalspellen serie niet mag missen. Het is het voetbalspel in de wereld wat je gewoonweg moet hebben! Het maakt dan eigenlijk niet uit of je een PS4 hebt of een andere spelcomputer.