Winmau Blade 5

Winmau Blade 5

Indien een darter de beschikking heeft over goed materiaal, kunnen de beste prestaties behaald worden. Dat geldt voor bijvoorbeeld dartpijlen; indien een darter de beschikking heeft over de juiste dartpijlen, zal hij/zij beter gaan gooien. Dat geldt eveneens voor een dartbord.

Op dit moment zijn er meerdere soorten dartborden te koop. Elk dartbord heeft in feite twee verschillende eigenschappen; een functionele eigenschap en een kenmerkende eigenschap. Bij de functionele eigenschap kan je denken aan bijvoorbeeld de dikte en hoogte van de randen tussen de verschillende vlakken op een dartbord. Bij de kenmerkende eigenschap kan je denken aan het kleurgebruik op het dartbord. Sommige dartborden hebben afwijkende kleuren ten opzichte van het reguliere kleurenschema.

De professionele darters maken gebruik van de meest geavanceerde dartborden. Deze dartborden hebben een erg klein randje tussen de verschillende vlakken zitten. Dankzij dit kleine randje is de kans op een bouncer gering. Bij dartborden met grote en dikke randen is de kans groter dat een pijl hier tegen aan botst en daardoor op de grond terecht komt. Voor recreatieve darters zijn er ook genoeg goede dartborden te vinden. Eén van de meest gekochte dartborden draagt de naam Winmau Blade 5. Hieronder kan je meer lezen over dit dartbord.

Kwalitatief hoogwaardig

Als men een dartbord besluit te kopen, stelt men hier bepaalde eisen aan. Eén van de eisen zal in de meeste gevallen zijn dat het dartbord lange tijd mee gaat. In dat geval is het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardig dartbord te kopen; de Winmau Blade 5 is daar een perfect voorbeeld van.

Dit dartbord kenmerkt zich door een hoge kwaliteit op de verschillende onderdelen. Het dartbord is bijvoorbeeld ovorzien van de zogeheten Fifth Generation Wiring Technology. Deze benaming heeft betrekking op de bedrading op het dartbord. Dankzij deze unieke bedrading op dit dartbord is de kans op een bouncer nog kleiner geworden.

Daarnaast kenmerkt dit dartbord zich door een fijne uitstraling en professioneel ophangsysteem. Dit dartbord wordt overigens ook bij alle officiële BDO toernooien gebruikt. Dat geeft des te meer aan dat dit een erg goed en fijn dartbord is!